Implică-te

Care este misiunea noastră?

Suntem un grup de inițiativă legitimat prin câștigarea premiului pentru amenajarea propusă pentru zona Circului, în cadrul concursului de Urbanism şi Arhitectură din Martie-Aprilie anul acesta. Prin demersurile pe care le întreprindem încercăm să facem posibilă regenerarea zonei Circului prin propunerea noastră, sau a oricăror alte îmbunătăţiri aduse prin participarea colectivă a tuturor celor interesaţi.

Cum te poți implica?

Studiază site-ul dedicat proiectului Visterniceni şi identifică acea componentă unde crezi că ai putea aduce un plus prin contribuția ta. Fie că este vorba despre abilitățile de design al unui logo pentru proiect și componentele sale, sau despre posibilitatea de a realiza studii necesare pentru dezvoltarea și implementarea proiectului, un loc îți este cu siguranță dedicat.

De ce să te implici?

Pentru că poţi să îţi pui talentul în slujba oraşului tău, Chişinău, într-un proiect aflat în curs de desfăşurare şi susţinut de instituţii naţionale şi internaţionale.

Mai multe detalii

Contactează-ne accesând formularul de mai jos şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pentru orice detalii sau opinii poţi folosi formularul de contact sau secţiunea de comentarii la finalul fiecărui articol.